VACATURE VOOR EEN ACCOUNT MANAGER

In korte tijd heeft Carezzo haar entree gemaakt bij ziekenhuizen en we zien nu ook de belangstelling sterk groeien bij andere zorginstellingen. Onder meer vanwege de groeiende aandacht voor voeding willen steeds meer ziekenhuizen en zorginstellingen hun voedingsconcept gaan aanpassen en daarom Carezzo eiwitverrijkte producten opnemen. Door deze groei hebben wij een vacature voor een enthousiaste relatie bouwer die ons team wil versterken.

BEKIJK HIER DE VACATURE

Met name door de overheid en verbindende organisaties worden nieuwe initiatieven genomen om tot transities te komen met betrekking tot voeding in de zorg. In de afgelopen maanden is Carezzo Nutrition diverse keren uitgenodigd om bij te dragen aan discussion papers, position papers en expertbijeenkomsten van onderstaande vier initiatieven.

De Taskforce ‘Gezond eten met ouderen’, destijds opgezet door staatssecretarissen Van Rijn en Van Dam, richt zich op inventarisatie van initiatieven in het veld. Diagnose ‘Voeding en Gezondheid’, opgezet door BeBright en Rabobank, richt zich op best practises in Voeding en Ouderen. De ouderenbond KBO-PCOB heeft een position paper over ondervoeding voor het rondetafelgesprek met ministerie van VWS. De Economic Board van Arnhem/Nijmegen heeft 2e kamerlid Sofie Hermans bijgepraat over barrières over innovatie in voeding in de zorg.

Carezzo Nutrition is een pleitbezorger van een nieuwe voedingsstrategie in de zorg. In plaats van suppletie (meer eten van eiwitrijke tussendoortjes en eventueel aangevuld met medische voeding) gaan voor substitutie (vervang gewoon eten door gewoon eten met veel meer eiwit erin). Een nieuwe voedingsstrategie voor het oplossen van ondervoeding met gewone producten met extra functionaliteit, is laagdrempeliger en breder inzetbaar voor de consument en maatschappelijk een bijdrage in verlaging van de zorgkosten.