Pro+

Pro+

Pro+

NIEUW: Pro+ fruitdrinks van Carezzo met 20 gram eiwit!

We zijn trots om u te kunnen vertellen dat we een nieuwe productlijn hebben gelanceerd: Pro+! Deze lijn bestaat uit fruitdrinks die 20 gram eiwit per flesje bevatten, ideaal voor patiënten met een verhoogde eiwitbehoefte.

De Pro+ fruitdrinks zijn rijk aan eiwit en een bron van vitamine C en vezels. Bovendien zijn ze, net als onze huidige fruitdrinks, vrij van toegevoegde suikers. De fruitdrinks zijn verkrijgbaar in twee heerlijke smaken: sinaasappel en appel-blauwe bes. De grootste verbetering van de pro+ fruitdrinks is dat ze maar liefst twee keer zoveel eiwit bevatten! Pro+ fruitdrinks zijn daarom een goede aanvulling op de gezondheidszorg voor patiënten met een verhoogde eiwitbehoefte.

Lees verder
Pro+

Voor wie is Carezzo PRO+?

  • Actieve Revalidatie: Ideaal voor cliënten in de revalidatie met (kracht) trainingsprogramma's. Een dosis van 20 g eiwit ondersteunt optimaal herstel.
  • Ziekenhuis & Instellingen: Voor patiënten met ondervoeding en degenen die een eiwitboost nodig hebben. Ook makkelijk als pre-sleep snack voor nachtelijke eiwitsynthese.
  • Hoge Eiwitbehoefte: Voor mensen met een verhoogde eiwitbehoefte kan Carezzo PRO+ het aantal dagelijkse consumpties verminderen. Hierdoor zijn de fruitdrinks ook goed voor mensen met minder eetlust
  • Uitstekende Prijs: Met een geweldige prijs/waarde verhouding en meer eiwit per euro, biedt Carezzo PRO+ optimale voeding zonder een zware belasting voor de portemonnee.

Zet met Carezzo PRO+ een stap naar effectiever herstel en verbeterde voeding in een handig flesje!

Wilt u ook overtuigd worden van de heerlijke fruitdrinks met 20 gram eiwit? Druk op onderstaande button en stuur ons een mail waarin u kennis wilt maken met de fruitdrinks voor uw zorginstelling.

Vraag een sample aan