Studenten aan het woord!

Studenten aan het woord!

We hebben onlangs een leuke en leerzame dag beleefd als jury en opdrachtgever van de "Student Challenge" waarbij ruim 100 studenten van verschillende onderwijsinstellingen hun talenten hebben laten zien. Samen met Gilde Opleidingen, Maastricht University, Fontys Venlo University of Applied Sciences, Yuverta en HAS Green Academy hebben we gewerkt aan uitdagingen op het gebied van vitaal ouder worden. Het was een dag vol enthousiasme, creativiteit en innovatie, en we zijn verheugd om de resultaten te mogen delen.

Na een dag vol hard werken was het tijd voor de ultieme uitdaging: de pitches! Maar liefst 13 studententeams betraden de pitch arena om hun ideeën voor te leggen aan een kritische, maar vriendelijke jury. Het vraagstuk van Carezzo luidde: Hoe krijgen we de Nederlandse ouderen aan de eiwitverrijkte voeding? Na een zorgvuldige overweging werden de winnaars bekendgemaakt.

De juryprijs werd toegekend aan het team van Foodies for Future. We feliciteren hen van harte met deze prestatie! Foodies for Future heeft een innovatief plan ontwikkeld om secundaire scholen te ondersteunen bij het bevorderen van de gezondheid van hun leerlingen. Ze stellen voor om coaches in scholen aan te stellen die zich richten op het aanleren van gezonde gewoonten bij de leerlingen.

De publieksprijs ging naar Joram's Angels, een team dat "De kost" wil lanceren. Dit is een regionale gratis krant gericht op gepensioneerden. De krant biedt een smaakvolle portie van het lokale gebeuren, inclusief gezonde recepten, regionale evenementen speciaal voor ouderen, kortingcoupons, gezonde weetjes, en nog veel meer. Met dit initiatief wilt Joram's Angels gepensioneerden betrekken bij de gemeenschap en hen inspireren om actief en gezond te blijven.

We willen alle deelnemende studenten bedanken voor hun inzet, toewijding en indrukwekkende presentaties. Jullie hebben bewezen dat de jonge generatie in staat is om innovatieve oplossingen te bedenken voor belangrijke maatschappelijke vraagstukken, zoals vitaal ouder worden. Jullie hebben ons geïnspireerd en we zijn trots op jullie prestaties.

Als Carezzo Nutrition zijn we altijd op zoek naar nieuwe ideeën en innovaties die de gezondheid en het welzijn van ouderen kunnen bevorderen. We zijn verheugd om te zien dat de studenten met hun creativiteit en enthousiasme oplossingen hebben bedacht die aansluiten bij onze missie.