
Carezzo heeft haar eiwitverrijkte bollen vernieuwd! De witte bollen, tarwebollen en rozijnenbollen (zak en mono) zijn nu nóg lekkerder in smaak, luchtigheid en geur. We zijn ervan overtuigd dat er van de verbeterde bollen extra genoten wordt en daarom het behalen van een hogere eiwitinname gedurende de dag nog makkelijker maakt.
Met deze verbeterde receptuur gaan we nog een stap verder om ervoor te zorgen dat mensen niet alleen de essentiële voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben, maar ook extra kunnen genieten van een heerlijk broodje.
Wat u kunt verwachten van onze vernieuwde bollen:
- Verbeterde Smaak: De nieuwe receptuur heeft geresulteerd in bollen die niet alleen voedzaam zijn, maar ook verrukkelijk van smaak.
- Luchtigheid: De bollen zijn nu zachter en luchtiger, en heerlijk met bijvoorbeeld met een plak kaas.
- Verleidelijke Geur: De vernieuwde bollen hebben een heerlijke geur die de zintuigen prikkelt en het genot van de maaltijd vergroten.
- 10 gram eiwit: Elke bol bevat nog steeds 10 gram eiwit. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het ontbijt of de lunch 30 gram eiwit te eten door twee bollen te beleggen met kaas of ham. Te veel brood? Beleg dan een enkele bol met kaas en combineer met een fruitdrink voor 25 gram eiwit.

Hoe worden onze bollen dan zo lekker gemaakt?
Alle eiwitverrijkte bollen worden gemaakt door onze ambachtelijke bakker met traditioneel vakmanschap die werkt met hoogwaardige kwaliteit grondstoffen, waarvan een groot deel van eigen Nederlandse bodem. Hierdoor zijn de eiwitverrijkte bollen niet alleen gezond door de extra eiwitten die we eraan toevoegen, maar ook gewoon super lekker. In het filmpje hiernaast laten we zien hoe de eiwitverrijkte rozijnenbollen worden gemaakt.
Benieuwd naar het vernieuwde banket en interesse om het op te nemen in uw assortiment? Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij laten onze bollen graag proeven onder het genot van een lekkere kop koffie.