Inspiratie voor de diëtisten van de toekomst

Inspiratie voor de diëtisten van de toekomst

Carezzo geeft elk jaar meerdere gastcolleges, onder andere aan groepen gemotiveerde klinische diëtisten in opleiding op de HAN in Nijmegen. We presenteerden hier onze eiwitverrijkte producten, waaronder rozijnenbollen en fruitdrinks, die de studenten met enthousiasme proefden. Een groot compliment voor ons was dat de studenten de eiwitsmaak nauwelijks tot niet in de producten wisten te proeven. We zijn verheugd om samen te werken met deze toekomstige diëtisten en staan er altijd voor open om met andere studies en scholen samen te werken.

Onlangs werden wij uitgenodigd om op de HAN Hogeschool in Nijmegen een gastcollege gegeven aan de klinische diëtisten van de toekomst. Hierbij kwam onder andere aan bod wat het belang van eiwitverrijkte voeding binnen de zorg is en hoe Carezzo hier invulling aan geeft. Daarnaast werd dieper op dit belang van eiwit voor de ziekenhuis- en revaliderende patiënt ingegaan.

Voeding bij ziekte en herstel is essentieel, daar waren we het over eens. We zijn blij dat we ook op deze manier ons steentje hebben kunnen bijdragen door de diëtisten van de toekomst kennis te laten maken met eiwitverrijkte voeding. We kijken uit naar de samenwerking met hen in de toekomst!

Informatiemarkt Haagse Hogeschool

Ook dit jaar mochten we de diëtisten in opleiding van de Haagse Hogeschool inspireren. Tijdens de jaarlijkse informatiemarkt voor klinische voeding maken diëtisten in opleiding kennis met de verschillende producten binnen de zorg.

De studenten mochten onder andere de fruitdrinks proeven waar met veel enthousiasme op gereageerd werd. Zo kwamen er reacties als “Je zou niet zeggen dat er zoveel eiwit in dit sap zit” en “Dit maakt het wel heel makkelijk om meer eiwit binnen te krijgen bij bijvoorbeeld het ontbijt!”. We krijgen altijd enorm veel energie van dit soort bijeenkomsten, omdat we zien dat de studenten proactief bezig zijn met gezonde en goede voeding voor hun (toekomstige) patiënten.

Interesse in Carezzo voor uw Hogeschool of Universiteit? Wij geven met veel plezier een gastcollege op uw school, dus neem gerust contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met ons op