‘Ook al is mijn wond genezen, ik blijf Carezzo producten eten’

‘Ook al is mijn wond genezen, ik blijf Carezzo producten eten’

‘Op 17 maart 2020 kreeg ik als een van de eersten in Nederland het coronavirus. Toen werd dat nog gezien als een zware griep. Door het coronavirus kreeg ik hartritmestoornissen en moesten er drie bypasses worden uitgevoerd. Daarna had ik ongelofelijk veel pech.’

Na mijn ontslag uit het ziekenhuis ging thuis de operatiewond ontsteken en moest ik een aantal keer opnieuw onder het mes. Om mijn lichaam te ondersteunen bij het herstel van de wondinfectie, adviseerde het ziekenhuis mij om veel eiwitten te eten.

Hartstikke lekker

De dokter zei dat ik iedere dag bij de lunch een ei moest eten. Gelukkig wees een vriend mij op de eiwitverrijkte producten van Carezzo, want mijn smaak was veranderd door corona. Eieren smaakten mij daardoor niet meer. Daarom was ik blij met de verschillende Carezzo producten. Ik heb het hele assortiment geprobeerd: van brood en soepen tot drankjes en ijsjes. Aan de smaak van het brood moest ik even wennen, maar de meeste producten vond ik direct hartstikke lekker. De Carezzo appeldrink en sinaasappeldrink vind ik net zo lekker als de gewone variant uit de supermarkt. Alleen de tomatensoep is niet zo mijn smaak. Maar ja, dat heb je soms ook als je een nieuw recept probeert.

Naweeën van corona

Sinds mijn verjaardag op 2 november gaat het weer de goede kant op met mij. Ik heb mijn werkzaamheden in mijn eigen zonweringsbedrijf hervat. Wel ben ik nog moe. Dat kunnen de naweeën van het coronavirus zijn. De wond is inmiddels helemaal dicht, maar soms nog wat onrustig. Daarom blijf ik de Carezzo producten eten.

Vriezer leeg? Dan bestel ik online!

Als ik iemand tegenkom die ook een wondontsteking heeft, dan beveel ik Carezzo van harte aan. De producten zijn misschien wel iets duurder, maar je hebt eiwitten nodig voor je herstel. Dat zeggen ze in het ziekenhuis ook. En de producten zijn gewoon echt lekker. Het assortiment is breed en er zit voor iedereen wel iets bij dat hij of zij lekker vindt. Ook al is mijn wond inmiddels genezen, ik blijf de Carezzo producten eten. Als mijn vriezer straks leeg is, bestel ik eenvoudig een nieuwe box online!’

Piet Bressers (61 jaar)

Wil jij jouw ervaring, of die van jouw cliënten, delen in onze nieuwsbrief, klik dan op deze link.