Carezzo voedingswaardetabellen in PS FoodBook

Carezzo voedingswaardetabellen in PS FoodBook

De voedingswaardetabellen van alle Carezzo producten zijn nu ook eenvoudig te vinden in het FoodBook; de online database van PS in foodservice. Het FoodBook is toegankelijk voor alle medewerkers van ziekenhuizen, zorginstellingen en foodservice grossiers.

Eetmoment

Onze producten zijn ingedeeld op het eetmoment op de dag. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig opzoeken welke Carezzo producten goed bij het ontbijt passen. Dit biedt extra inspiratie om patiënten / cliënten te helpen bij het behalen van de eiwitdoelstelling voor het ontbijt. Het streven is 20-25 gram eiwitinname tijdens het ontbijt, maar in de praktijk wordt vaak slechts 10 gram behaald. Binnen dit eetmoment is nog veel winst te behalen en Carezzo producten bieden veel mogelijkheden.

Digitale Catalogus

In PS Foodbook is een digitale catalogus waarin alleen de Carezzo producten overzichtelijk gegroepeerd zijn naar alle eetmomenten of naar kauw- en slikproblemen (IDDSI).

PS in foodservice kan ook het volledige assortiment van een ziekenhuis of zorginstelling groeperen, zodat alle medewerkers kunnen zien welke keuzes en variaties mogelijk zijn. Je kan hierover contact opnemen met PS in Food Service.

Wil je toegang tot de Carezzo Digitale catalogus in PS Foodbook helpen we je graag verder via deze link.