Informatiemarkt Haagse Hogeschool geslaagd!

Informatiemarkt Haagse Hogeschool geslaagd!

We mogen weer bij elkaar komen! We stonden met het Carezzo assortiment op de klinische informatiemarkt bij de opleiding Voeding en Diëtetiek op de Haagse Hogeschool. Mooi om het enthousiasme en de frisse blik op eiwitverrijkte voeding van deze diëtisten in opleiding te zien! Het waterijs met 10 gram eiwit en de appelmoes met 10 gram eiwit per portie werden met veel enthousiasme ontvangen. Vooral de appelmoes trok veel aandacht omdat deze zo veelzijdig ingezet kan worden waaronder als medicijncarrier. Niet alleen kan het medicijnen makkelijker ingenomen worden, maar ook wordt de eiwitinname op hetzelfde moment verhoogd. Ook het waterijs was een enorm succes en werd door alle studenten als uniek en innovatief op gebied van dieetvoeding bevonden. Zo kwamen er reacties als ‘Je zou niet zeggen dat je met zo’n lekker ijsje ook nog extra eiwit binnen kunt krijgen.’ en ‘Zo wordt het wel heel makkelijk om voldoende eiwit te eten!’

We vinden het erg leuk en belangrijk om studenten die welke bezig zijn met gezonde en goede voeding te inspireren en enthousiasmeren over de mogelijkheden op gebied van eiwitverrijking die er bestaan voor alle verschillende doelgroepen. Daarom zijn we erg blij met de goede samenwerking met de De Haagse Hogeschool en willen we hen graag bedanken voor het mogelijk maken van deze informatiemarkt. We kijken uit naar de samenwerking met deze kanjers van de toekomst!

Interesse in Carezzo voor jouw hogeschool of universiteit? Wij geven met veel plezier een presentatie over Carezzo op jouw school, dus neem gerust contact met ons op via onderstaande button!

Neem contact met ons op