Cake en muffin nu nog lekkerder!

Cake en muffin nu nog lekkerder!

Met trots presenteren wij, naast de verbeterde receptuur van de bollen, nu voor alle liefhebbers van zoetigheid en banket: de verbeterde eiwitverrijkte cake en muffin! Deze heerlijke traktaties, met maar liefst 10 gram eiwit per portie, hebben nu een nog betere smaak, structuur en geur.

Wat houden de vernieuwde lekkernijen in?

  • Verbeterde Smaak: We begrijpen hoe essentieel smaak is bij het bereiken van een optimale eiwitinname. Het verlangen naar iets lekkers ligt namelijk altijd op de loer, ook bij mensen met specifieke voedingsbehoeften. De nieuwe receptuur heeft geleid tot cake en muffins die niet alleen extra eiwit bevatten, maar ook nóg lekkerder smaken. Op deze manier kan iedereen genieten van een heerlijke traktatie zonder concessies te doen aan de voedingsdoelen.
  • Optimale Structuur: We hebben nauwgezet gewerkt aan het perfectioneren van de structuur van de lekkernijen. Het resultaat is een cake en muffin met een perfecte balans tussen luchtig en stevig.
  • Verleidelijke Geur: Een verleidelijke geur kan de eetlust opwekken en de eetervaring verrijken. De vernieuwde cake en muffins hebben een heerlijke geur die ervoor zorgt dat elke hap een waar genot is.
  • Onveranderde Eiwitinhoud: Elke plak cake of muffin bevatten nog steeds 10 gram eiwit per portie. Een koekje bij de koffie/thee geeft nauwelijks eiwit, dus kies voor het Carezzo banket en maak er een extra eetmoment van!