Nieuw! Onze eiwitmeter

Eet voldoende eiwitten! U adviseert het vast regelmatig. Waarom is het belangrijk om voldoende eiwitten te eten? Welke producten bevatten eiwitten? En wat zijn slimme momenten om te kiezen voor extra eiwitten? In onze eiwitmeter vindt u het allemaal. De eiwitmeter is een praktisch hulpmiddel om eiwitten inzichtelijk te maken voor patiënten.

Eiwitmeter: rood-oranje-groen
Op de eiwitmeter staan afbeeldingen van verschillende voedingsmiddelen voor ieder maaltijdmoment. In één oogopslag is duidelijk welke producten veel eiwitten bevatten. En het leuke is: uitgevouwen is de eiwitmeter ook echt (bijna) een meter lang.

Tips en weetjes
Op de eiwitmeter staat veel handige informatie in begrijpelijke taal. Wij leggen uit waarom eiwitten zo belangrijk zijn en geven veel handige tips. Bijvoorbeeld om makkelijk meer te bewegen. Zo onderstrepen wij het belang van eiwitinname in combinatie met bewegen.

Eiwittest
De eiwitmeter bevat een eiwittest. Wie deze invult kan eenvoudig achterhalen hoeveel eiwitten hij of zij dagelijks nodig heeft.

Assortiment
Op de eiwitmeter geven wij ook een kort overzicht van ons assortiment. Meer informatie over de Carezzo producten en het bestellen hiervan vindt u op onze website www.carezzo.nl.

Actie
Speciaal voor diëtisten hebben wij een leuke actie. Ontvang nu tien gratis eiwitmeters! Stuur ons hiervoor een email onder vermelding van Eiwitmeter ([email protected]).

Ik wil graag 10 gratis eiwitmeters ontvangen