Nieuw: Een consumenten folder voor patienten in het ziekenhuis en zorgorganisaties

Carezzo is inmiddels opgenomen in heel veel ziekenhuizen en zorgorganisaties waarbij het verstrekt wordt aan patiënten welke moeten aansterken na een behandeling of ondervoed zijn. Ook wordt Carezzo verstrekt aan kwetsbare senioren met een risico op ondervoeding. De kennismaking met de goede smaak van de verschillende eiwitverrijkte producten is zo positief dat het leidt tot de vraag hoe deze producten voor thuis verkrijgbaar zijn.

Wij hebben de mogelijkheden om Carezzo te bestellen samengevat in een kleine folder welke aan de patiënten kan worden gegeven. Dit kan zowel in de polikliniek voorafgaande aan de opname als bij het ontslagadvies bij het naar huis gaan.

Als u belangstelling heeft voor de folder heeft kunt u dat via [email protected] doorgeven

Inmiddels hebben we meerdere mogelijkheden om Carezzo voor thuis te bestellen:

  • Via www.carezzo.nl/shop kunnen samengestelde Carezzo pakketten worden besteld;
  • Via maaltijdservice.nl kunnen Carezzo producten in combinatie met koelverse maaltijden worden besteld;
  • Via spar.nl/online-bestellen kunnen Carezzo producten in combinatie met boodschappen worden besteld en afgehaald in de winkel.

 

Heeft u belangstelling om deze folder aan patiënten te verstrekken? Neem dan contact met ons op en wij zorgen voor de aanlevering van een pakketje folders.

Wij hopen dat de consumentenfolder ondersteunend is in het streven de voedingstoestand van patiënten rond de ziekenhuisopname te verbeteren.