NIEUW: CAREZZO EIWITVERRIJKTE BOXEN VOOR THUIS

Carezzo wil het bestellen en leveren aan consumenten thuis makkelijker maken. We brengen daarom vier verschillende boxen, met eiwitverrijkt brood en fruitsap aangevuld met soep, zuivel of cake en muffin naar keuze. In alle boxen zit een variatie in smaken en producten voor broodmaaltijden en tussendoor. Zowel de soepbox, de zuivelbox, de banketbox als de sapbox geven je dat wat je nodig hebt. Er zit voldoende in om 30-60 gram eiwit per dag extra te eten gedurende een week. In de Carezzo webshop zijn deze boxen te bestellen.

Alle vier de boxen hebben dezelfde consumentenprijs; € 39,95 (+ € 3,95 bezorgingskosten), dat is wel zo makkelijk. Deze kunnen in de Carezzo webshop besteld worden, zowel eenmalig als in de vorm van een abonnement. Wanneer er voor maandag 10.00 uur besteld wordt, leveren we de box wekelijks op de dinsdag. Ter kennismaking hebben we daarnaast ook een proefbox met daarin alle producten, deze kost; € 46,50 (+ € 3,95 bezorgingskosten), zodat iemand kan proeven wat die lekker vindt.

De Carezzo eiwitverrijkte boxen voor thuis zijn er voor het ontzorgen van de eiwitinname. Op onze vernieuwde Carezzo website geven we voorbeelden voor wie en in welke situatie dit kan helpen. We zijn er voor mensen die kwetsbaar en ondervoed zijn, voor mensen die willen aansterken voor en na een ziekenhuis opname, maar ook voor actieve senioren die hun conditie en voedingstoestand willen handhaven. We maken het ook gemakkelijker voor familie, mantelzorgers en professionals om de bestelling te regelen terwijl de bezorging op een ander adres kan plaatsvinden.