Kleine maaltijden voor ouderen vind je hier in onze webshop

Kleine maaltijden voor ouderen vind je hier in onze webshop

Kleine maaltijden voor ouderen vind je hier in onze webshop

Blijven genieten van eten

Wanneer we op leeftijd worden, gaan we minder eten omdat de energiebehoefte afneemt. Dit komt met name doordat ouderen minder beweging krijgen. Doordat zij minder gaan eten, wordt de eiwitinname ook beperkt. Net wanneer het op dat moment juist erg belangrijk is om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Wanneer er dan ook nog eens sprake is van ziekte of herstel, dan is het extra belangrijk om voldoende eiwitten binnen te krijgen. Carezzo biedt hiervoor een mooie oplossing, namelijk kleine maaltijden voor ouderen.

Dit zijn maaltijden die speciaal gemaakt zijn voor ouderen. Dat houdt in dat deze relatief veel eiwitten bevatten en in kleine porties worden geleverd. Lekker eten is natuurlijk ook belangrijk. In onze webshop vind je een grote variatie van verschillende warme maaltijden. Hierbij kan ook gekozen worden voor een vegetarische variant.

Bezorgkosten

Wanneer je een bestelling plaatst van boven de € 60,00, dan zijn de bezorgkosten gratis. Wanneer de waarde van de bestelling onder de € 60,00 ligt, dan zijn de bezorgkosten € 4,50. Eén uitzondering is de Proef & Probeerbox, deze is wél zonder bezorgkosten te bestellen.

Bezorgmomenten

Wanneer je op zondag vóór 23.59 uur bestelt, dan ontvang je je bestelling op dinsdag. Bestel je op woensdag vóór 23.59 uur, dan ontvang je je bestelling op vrijdag. De bestelling wordt overdag bezorgd tussen 09.00 en 18.00 uur.

Een bestelling doen?

Dat kan heel eenvoudig via onze webshop.