Even voorstellen: onze diëtist

Mijn naam is Shivah Tavakolly, diëtist en adviseur voeding in de zorg bij Carezzo. Als adviseur werk ik met zorgorganisaties samen met als doel de cliënten te helpen een optimale eiwitinname te verkrijgen. Daarnaast begeleid ik als diëtist klanten om de producten te kiezen passend bij hun persoonlijke situatie en beantwoord ik vragen over voeding en gezondheid.

Wat kan ik voor u doen?
Graag maak ik een afspraak met u om te bespreken wat Carezzo voor uw organisatie kan betekenen. Dit kan variëren van een presentatie & proeverij tot samen in gesprek gaan met medewerkers van uw organisatie over het bereiken van de voedingsdoelen met de inzet van Carezzo producten, het begeleiden van de implementatie van de Carezzo producten bij verschillende doelgroepen en nog veel meer!

Contact
Heeft u vragen over wat ik specifiek voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op via [email protected], ik maak graag kennis met u!

Een vitale groet,

Shivah Tavakolly