ERASMUS MC DE HONDERDSTE KLANT VAN CAREZZO!

Het is heel bijzonder dat Carezzo het Erasmus MC als onze 100e klant mag verwelkomen. Nu de nieuwbouw van het Erasmus MC gereed is wordt direct tot invoering van het Carezzo assortiment over gegaan. Dit is een eclatant succes waar wij heel erg blij mee zijn! Dit betekent namelijk ook dat inmiddels meer dan de helft van alle ziekenhuizen in Nederland Carezzo producten heeft opgenomen.

Dat is niet alleen een enorm snelle acceptatie van een innovatie in de zorgmarkt! Dat toont ook nadrukkelijk aan dat Carezzo in een behoefte voorziet in de oplossing van het structurele probleem van ondervoeding. En hoe meer afnemers er zijn, hoe meer ervaringen we kunnen delen, waar we allemaal ons voordeel mee kunnen doen.

Met de nieuwbouw van het Erasmus MC is ook een geheel nieuw voedingsconcept ingevoerd, dat aansluit op de decentrale bereiding van maaltijden. Vanuit diƫtetiek was er al langer belangstelling voor Carezzo, maar de implementatie liet even op zich wachten. Inmiddels was er al zoveel ervaring opgedaan in verschillende, andere ziekenhuizen dat een pilot met Carezzo in Erasmus MC niet meer nodig was.

Daarom zijn wij er ook een heel groot voorstander van dat zieken- en verpleeghuizen hun ervaringen met Carezzo delen. Dan kunnen we namelijk sneller van elkaar leren wat de meest succesvolle implementatie is. Suggesties voor verbetering zijn dus altijd welkom!