EXTRA EIWITTEN ZIJN NODIG EN 
MEER ETEN LUKT VAAK NIET.

EIWITRIJKE VOEDING IS BOUWSTOF VOOR UW SPIEREN

Eiwitten zijn de bouwstoffen voor uw spieren. Elke dag worden in uw lichaam spieren afgebroken en weer opgebouwd. Daarom moet u ook elke dag eiwitrijke voeding eten om de spieropbouw in stand te houden. Eiwitrijke voeding bestaat uit producten waar van nature veel eiwitten in zitten, zoals het geval is bij vlees, vis, zuivel en kaas. Als u varieert in uw eten worden er in een normale situatie voldoende eiwitrijke producten geconsumeerd om de spieren in balans te houden.

Er zijn echter meerdere situaties waarbij eiwitrijke voeding niet voldoende is. Bij acute ziekte vraagt uw lichaam meer eiwit dan in normale eiwitrijke voeding aanwezig is. Bij een tekort in de eiwit inname gaat de spierafbraak sneller dan de spieropbouw. Dan is er sprake van ongewenst gewichtsverlies. Dat is een belangrijk indicator voor een risico op ondervoeding.

MEER ETEN LUKT VAAK NIET

Bij kwetsbare ouderen zien we dat ze vaak minder eten, doordat ze minder eetlust hebben. Omdat ze minder bewegen is ook de energiebehoefte lager, dus lijkt minder eten logisch.

Maar zelfs met eiwitrijke voeding in te kleine porties kan er een eiwittekort ontstaan, met het risico op ondervoeding. Diëtisten adviseren dat naarmate u ouder wordt u zelfs meer eiwit nodig heeft dan jonge volwassenen. Maar meer eten lukt vaak niet en dan is gewone eiwitrijke voeding onvoldoende voor de behoefte.

EIWITVERRIJKTE VOEDING HEEFT EXTRA EIWIT

Eiwitverrijkte voeding is gewoon eten waar extra eiwit aan is toegevoegd. Wij hebben eiwitverrijkt brood met twee en een half keer zoveel eiwit als gewoon brood. Wij hebben ook eiwitverrijkte voeding in de vorm van fruitdrink, waar normaal gesproken helemaal geen eiwit in zit. Eiwitverrijkte voeding verschilt dus van eiwitrijke voeding, omdat wij er extra eiwit aan hebben toegevoegd.

Carezzo biedt een hele range van eiwitverrijkte voeding in brood en banket, fruitdrink en soep en roomijs. Ons uitgangspunt bij eiwitverrijkte voeding is dat het lekker moet zijn, net zo lekker als het gewone product. Als u zegt: “het is lekker” of “ik proef geen verschil” is dat voor ons een compliment. Vervang gewoon eten door gewoon eten met meer eiwit erin. Zo kunt u de eiwit inname over de gehele dag verspreiden, wat gunstiger is voor de opname.

Eiwitverrijkte voeding voor ouderen is de oplossing als meer eten niet lukt. Het zijn vertrouwde producten die u gewend bent te eten. U hoeft dus niet van voedingspatroon te veranderen, en dat is een groot voordeel omdat het geen moeite kost om het vol te houden. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat met Carezzo eiwitverrijkte voeding u 1,5 keer meer eiwit kunt innemen, zonder meer te eten. Dat is precies waar we naar streven bij een risico op ondervoeding.

ER HOEFT NIET MEER GEGETEN
TE WORDEN OM TOCH MEER EIWIT
BINNEN TE KRIJGEN.

EIWITVERRIJKTE VOEDING
BESTELLEN VOOR THUIS IS GEMAKKELIJK

EIWITVERRIJKTE VOEDING BESTELLEN

Wij hebben een samengestelde Carezzo box, met een variatie in eiwitverrijkte voeding voor de broodmaaltijden en tussendoor. U kunt kiezen uit verschillende boxen.

U kunt de box kiezen die past bij uw smaakvoorkeur. De boxen bevatten tussen de 20-55 gram eiwit per dag, voldoende voor een week. Alle boxen kosten € 39,95 per stuk, exclusief € 3,95 bezorgkosten. Wanneer u voor maandag 10.00 uur bestelt, dan wordt de box de volgende dag, dus op dinsdag bezorgd.

Als u eerst kennis wilt maken met alle Carezzo producten hebben wij ook een Proefbox met alle eiwitverrijkte producten voor thuis. Tegenwoordig kunt u eiwitrijke voeding bestellen op diverse websites. Carezzo maakt het u makkelijker door een samengestelde box aan te bieden van eiwitverrijkte voeding die afgestemd is op wat u nodig heeft. In de proefbox zitten alle typen brood, banket en alle smaken fruitdrink en soep.

BEKIJK ONS ASSORTIMENTBestel nu!

GEMAK IN BESTELLEN IN ONZE CAREZZO SHOP

U kunt de box eenmalig of via een programma bestellen. Een programma maakt het u gemakkelijk dan hoeft u alleen te laten weten welke box u wil ontvangen. De betaling kunt u dan via automatische incasso laten verzorgen. Uiteraard kunt u elk moment pauzeren als u een weekje wil overslaan of als u wil stoppen. Een programma is ook makkelijk als u de zorg heeft voor een ander en bestellen en betalen uit handen wilt nemen.

Bestel nu!

EIWITVERRIJKTE PRODUCTEN
DIE ZO LEKKER ZIJN, DAT U
GEWOON ETEN KUNT VERVANGEN

Carezzo is nu te verkrijgen in de webshop

Ga naar de webshop