eiwit supplement ouderen

Eiwit supplement ouderen | Meer eiwitten binnenkrijgen

Eiwit supplement ouderen | Meer eiwitten binnenkrijgen

Extra eiwitten binnenkrijgen

Eiwit supplement ouderen | Het is belangrijk voor ouderen om de eiwitinname te verhogen. Dit geldt zowel voor gezonde ouderen als zieken. Het kan soms lastig zijn om meer eiwitten in te nemen, zeker voor mensen op leeftijd die doorgaans al kleine porties eten. Voor deze doelgroep zijn de producten van Carezzo uitermate geschikt. Dit zijn namelijk kleine maaltijden die een hoger gehalte eiwitten bevatten. Op deze manier wordt het makkelijker om meer eiwitten binnen te krijgen.

Bij eiwit supplementen denken mensen al vaak aan de drinkvoeding welke we in het ziekenhuis te eten krijgen. Niet iedereen vindt dit lekker, zeker niet wanneer dit een langere periode gegeten wordt. Carezzo heeft producten ontwikkeld met extra eiwitten, die ook nog eens erg smakelijk zijn. In onze webshop vind je eiwitverrijkt brood, fruitdrink, maaltijden, banket, soep, roomijs, mousse, appelmoes en zelfs waterijs. Doordat er extra eiwit in deze producten is opgenomen, hoeven mensen niet meer te eten om meer eiwitten binnen te krijgen.

Bent u benieuwd naar de producten in onze webshop? Neem dan een kijkje. Heeft u vragen over onze producten? Via onze website kunt u rechtstreeks vragen stellen aan één van onze diëtistes.

Webshop
Eiwit supplement ouderen | Meer eiwitten binnenkrijgen

Persoonlijk advies van onze diëtistes?

U kunt eenvoudig uw vraag stellen via ons contactformulier.

Vraag stellen