Carezzo steunt ex-coronapatiënten!

Na een besmetting met het coronavirus revalideerde mevrouw Both op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling. Zij ontving uit handen van diëtist Esther van der Horst-Poe van ViVa! Zorggroep Meerstate een gratis Carezzo ‘Wel-thuis-box’.

Carezzo draagt graag bij aan een spoedig herstel na het coronavirus. Omdat eiwit daarbij een belangrijke rol speelt, bieden wij patiënten de ‘Wel-thuis-box’ met eitwitverrijkte fruitdrink, soep, brood en cake aan. 

Eerder onderzoek naar hogere eiwitinname

Eerder werd bij ViVa! Zorggroep onderzoek gedaan naar de invloed van variatie en verbreding van het assortiment met eiwitverrijkte producten op de eiwitintake bij een aantal geriatrische revalidatiecliënten. Variatie van voedingsproducten is belangrijk om mensen te blijven stimuleren meer eiwit(ver)rijk(t)e producten te eten.

Lees meer over het onderzoek : https://carezzo.nl/hogere-eiwit-intake-grz-patienten-variatie-en-uitbreiding-assortiment/

Meer weten?

Ben je benieuwd hoe Carezzo producten binnen jouw organisatie kunnen bijdragen? Laat het ons weten en wij vertellen je graag meer over Carezzo bij GRZ revalidatie.