Carezzo sinaasappeldrink wordt vernieuwd! Zonder toegevoegde suikers, met vitamine C, vezels en hoogwaardige eiwitten

Bij Carezzo streven wij ernaar onze producten optimaal te laten aansluiten op de nutriëntenbehoefte van aansterkende patiënten en mensen met een eiwitbehoefte. Daarom introduceren wij Carezzo vernieuwde sinaasappeldrink mét vitamine C. Deze vitamine ondersteunt het immuunsysteem. De nieuwe sinaasappeldrink bevat bovendien meer vezels en geen toegevoegde suikers.

Wat blijft?
De vernieuwde sinaasappeldrink blijft natuurlijk smaakvol en fris, omdat puur vers sap de basis is (NFC – not from concentrate). Dit is lekkerder en kwalitatief beter dan sap uit concentraat. Uiteraard blijft het sap verrijkt en bevat het 10 gram eiwit per 150 ml. Wat ook blijft is dezelfde prijs. Carezzo sinaasappeldrink wel beter maar niet duurder.

Hoogwaardig eiwit
Carezzo gebruikt hoogwaardige eiwitten met een complete essentiële aminozuursamenstelling. In sommige andere eiwitverrijkte producten wordt collageen gebruikt en dat scoort 0 omdat het aminozuur tryptofaan ontbreekt.  In een recent overzichtsartikel in het NTVD1 wordt de kwaliteit van verschillen eiwitten met elkaar vergeleken en dit verder toegelicht.

Wat is nieuw?
Carezzo is altijd op zoek naar verbeteringen. Omdat Carezzo sinaasappeldrink gemaakt is van puur sap, hebben we geen toegevoegde suikers meer nodig en verhoogden wij het gehalte aan vezels en vitamine C.

Helemaal compleet
De trend ‘zonder toegevoegde suikers’ is een antwoord op de discussie dat in fruitsap veel suikers kunnen zitten. Fruitsap zonder toegevoegde suikers past in een modern eetpatroon. Daarom introduceert Carezzo sinaasappeldrink zonder toegevoegde suikers met meer vezels en vitamine C én is verrijkt met extra eiwitten. De sinaasappeldrink is hierdoor een bron van vezels en draagt bij aan een goede stoelgang. Vitamine C heeft veel verschillende functies, zo zorgt deze vitamine mede voor een goede weerstand en is belangrijk voor de huid.  Helemaal compleet dus.

De vernieuwde Carezzo sinaasappeldrink stroomt de komende maanden in.

Maak kennis met de vernieuwde Carezzo sinaasappeldrink