Zorgtotaalbeurs een groot succes!

Zorgtotaalbeurs een groot succes!

Na drie jaar was het weer tijd voor de Zorgtotaal beurs! Op de grootste beurs voor de zorg hebben we ons beste beentje voorgezet om zoveel mogelijk zorgprofessionals kennis te laten maken met het eiwitverrijkte assortiment van Carezzo. Ook was de beurs een prachtige kans om met bekende en, voor ons, nieuwe zorgprofessionals te sparren over hoe we samen de patiënt optimaal kunnen ondersteunen op voedingsgebied. Wat ons opviel was dat iedereen het met elkaar eens was: we moeten samenwerken, ervaringen en kennis delen om een betere voedingstoestand en eiwitinname bij de patiënt te bereiken.

We hebben extra veel interesse gekregen in de appelmoes met 10 gram eiwit. Deze was ook hier weer een groot succes en werd erg lekker gevonden. ‘De smaak is nét zo lekker als gewone appelmoes, maar dan met 10 gram eiwit per portie’, was een terugkerende opmerking na het proeven. Ook ‘lekker handig voor het nemen van de medicatie’ en ‘fijn dat hij ook zonder toegevoegde suikers en IDDSI 4 is’ hoorden we regelmatig.

Wij willen graag iedereen bedanken voor het enthousiasme en de mooie gesprekken. We kijken terug op een succesvolle ZorgTotaal beurs en kijken vooral ook uit naar de toekomst met mooie samenwerkingen!