Om onze soepen geschikt te maken voor een brede doelgroep hebben wij ze doorontwikkeld. De soepen bevatten al 10 gram eiwit met een compleet essentieel aminozuurprofiel, waardoor de spieropbouw wordt ondersteund, en zijn nu ook nog eens vegetarisch.
Wij maakten onze drie groentesoepen vegetarisch door het rundercollageen te vervangen door melk- en plantaardige eiwitten. Daarnaast zijn de soepen een bron van vezels en bevatten nu vrijwel een dubbele hoeveelheid vezels.
De Carezzo soepen zijn bovendien gladgebonden en ingeschaald op IDDSI 3. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor mensen met kauw- en slikproblemen.
En natuurlijk zijn onze soepen nog altijd ontzettend lekker. Sterker nog: we hebben ze verder verbeterd qua smaak en qua romigheid. Daarom noemen we ze voortaan de Carezzo crèmesoepen.
Wil je de vernieuwde crèmesoepen laten proeven in jouw ziekenhuis of zorginstelling, klink dan op deze link.
