Carezzo: een uniek voedingsconcept met extra eiwit

Carezzo: een uniek voedingsconcept met extra eiwit

Carezzo een uniek voedingsconcept

‘Eet gezond en vooral voldoende eiwitten, die zijn heel belangrijk voor u.’ U heeft het vast weleens gehoord. Als we ouder worden neemt de eiwitbehoefte toe. We eten en bewegen minder, maar hebben wel meer eiwitten nodig. Het lukt vaak niet om die extra eiwitten binnen te krijgen.

Uniek concept: basisvoeding met extra eiwit

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld, gericht op mensen die méér eiwit nodig hebben, maar niet méér willen eten. Wij hebben gewoon eten met extra eiwit per portie! Ons voedingsconcept gaat uit van het vervangen van gewoon eten door smaakvolle basisvoedingsmiddelen mét eiwitten. Op elke verpakking staat hoeveel eiwit een portie bevat.

Carezzo: een uniek voedingsconcept met extra eiwit

Spreiding over de dag

Wij ontwikkelden een assortiment van eiwitverrijkte producten in de categorieën brood, banket, fruitdrinks, soepen, roomijs, maaltijdsoepen en kleine maaltijden. Allemaal smaakvolle en aantrekkelijke basisvoedingsmiddelen, mét extra eiwit.

Uniek concept: keuze en variatie voor 6 eiwitmomenten per dag!

Allemaal verschillende producten en een ruime keuze in smaken. Allemaal producten die passen bij de verschillende eetmomenten gedurende de dag. Zo kunt u extra eiwit over de gehele dag spreiden en hoeft u niet meer te eten dan anders.

Bekijk het assortiment