‘MET CAREZZO KON IK ACTIEF AAN MIJN HERSTEL WERKEN’

‘MET CAREZZO KON IK ACTIEF AAN MIJN HERSTEL WERKEN’

‘Toen er bij mij prostaatkanker werd gediagnosticeerd, stortte mijn wereld wel even in. Ook omdat het om de zwaarste variant bleek te gaan. Gelukkig waren er geen uitzaaiingen. Voordat ik met pensioen ging, werkte ik als sportinstructeur bij de Koninklijke Luchtmacht. Tegenwoordig train ik de jeugd bij voetbalvereniging UDI’19 in Uden. Als sportman was ik dan ook vastbesloten om actief te werken aan mijn herstel en het versterken van mijn spiermassa. Toen mijn zwager mij op de eiwitrijke producten van Carezzo wees, heb ik direct met mijn dokter overlegd. Hij gaf aan dat eiwitrijk eten kan bijdragen aan het herstel en de spieropbouw, dus ik kon met de Carezzo producten gaan beginnen.

Harry Blokhuis (66) vertelt over zijn ervaringen

Prettige toevoeging aan mijn maaltijden
Na de operatie mocht ik zes weken niet actief bewegen. Een straf, want mountainbiken, tennissen en wandelen zijn mijn hobby’s. Tijdens deze herstelperiode heb ik dagelijks een Carezzo krentenbol gegeten. Ook probeerde ik de fruitdrinks en het roomijs. De smaak is iets anders dan je gewend bent, maar je eet het in de wetenschap dat je lijf er beter en sterker van wordt. Het gaat mij om de werking, maar alles smaakte echt goed. Voor mij waren de Carezzo producten een prettige toevoeging aan mijn maaltijden.

Echt lekkere tussendoortjes
Na zeven weken mocht ik eindelijk weer fietsen. Ik ben inmiddels volledig hersteld, mijn spiermassa is gegroeid en ik voel me weer goed. De Carezzo producten hebben absoluut bijgedragen aan mijn herstel. Er komen veel innovatieve voedselproducten op de markt, maar over Carezzo ben ik echt enthousiast. Ik heb de producten dan ook al aanbevolen bij vrienden, die het nu weer gebruiken voor hun herstel. En ook zij merken verschil. Wat ze wel in de gaten moeten houden is de dosering. De vruchtensappen en cakejes zijn echt lekkere tussendoortjes. Je moet dus opletten dat je er niet ongemerkt te veel van neemt. Het draait allemaal om balans!