VEEL GESTELDE VRAGEN

allergie informatie

Onderstaande tabel geeft aan welke producten geschikt zijn bij glutenallergie of lactose intolerantie. De volledige voedingswaarde tabellen vindt u hier

ProductenGlutenallergieLactose intolerantie
CakeMZ
MuffinMZ
Rozijnen/krentenbollenMM
Boeren wit broodMZ
Tosti Ham/KaasMM
Aardbeien roomijsZM
Vanille roomijsZM
SinaasappeldrinkZM
Appel/aardbeiendrinkZM
Appel/blauwe bessendrinkZM
AppeldrinkZM
ChampignonsoepZM
Broccoli/bloemkoolsoepZM
TomatensoepZZ
(M= met gluten of lactose , Z = zonder gluten of lactose)

bedenktijd

Vanaf het moment van de eerste levering kun je op ieder gewenst moment je abonnement opzeggen. Je kunt je opzegging eenvoudig doorgeven via “mijn account” omgeving. Uiteraard ontvang je een bevestiging hiervan.

Category: bedenktijd

bezorging

Je betaalt € 3,95 bezorgkosten te betalen. De prijs die je op op de website vindt is dus ook écht de prijs die je betaalt. Lekker duidelijk dus!

Category: bezorging

De levering van de boxen vindt wekelijks plaats op dinsdag. U krijgt op maandag een bericht met de te verwachten levertijd. Op de dinsdag zelf krijgt u een definitieve bevestiging van de levertijd door. Indien u niet thuis bent dan leveren wij uw box af bij uw buren. Uiteraard sturen wij u hier ook een bericht van!

Category: bezorging

praktische informatie

Ga je op vakantie en wil je tijdelijk je box pauzeren? Geen probleem! Je kunt dit gemakkelijk regelen via “mijn account” omgeving waar iedere abonnee standaard toegang toe heeft. Let op, geef het wel uiterlijk op de maandag voor 10.00 voorafgaand aan de levering van dinsdag.

De eerste box betaal je vooraf online via iDeal. Daarna betaal je gewoon per box via automatische incasso.