Vacature Account Manager

Carezzo Nutrition B.V bestaat uit een klein team van 5 zeer gedreven collega’s en maakt deel uit van de Van Rijsingen Groep. Carezzo is een jonge, groeiende, innovatieve en klantgerichte organisatie met een evidence based voedingsconcept gericht op kwetsbare ouderen thuis en patiënten in zorg organisaties. Carezzo ontwikkelt haar concepten in samenwerking met ziekenhuizen en wetenschappelijke organisaties en verkoopt ze aan zorg organisaties, foodservice grossiers, retailers en particulieren.

 
Vacature
Door de toenemende aandacht voor echte voeding in de zorg zien we een steeds grotere behoefte ontstaan aan innovatieve voedingsconcepten zoals Carezzo, voor het oplossen van ondervoeding. Vanwege het groeiend enthousiasme voor Carezzo zijn we op zoek naar een collega die in een compacte, informele organisatie het Carezzo voedingsconcept weet te introduceren bij nieuwe klanten in de zorg zoals zieken- en verpleeghuizen. In deze functie communiceer je vooral met paramedici, verpleegkundigen en facilitaire collega’s die gezamenlijk beslissen over opname van Carezzo. Het werkgebied zal zich met name richten op West- en Midden Nederland. Je rapporteert rechtstreeks aan de verkoop directeur.

 
Wij zoeken
Een doelgerichte relatiewerker die beslissers in de zorg enthousiast weet te maken voor Carezzo.  Wij denken aan een collega met uitstekende communicatieve vaardigheden op minimaal HBO niveau (bijvoorbeeld paramedisch, food). Je vindt het een uitdaging om met enthousiasme, kennis en creativiteit relaties te bouwen en te onderhouden met onze (potentiële) partners in de zorg. Daarbij werk je zelfstandig met een klantgerichte en professionele instelling voortdurend aan de klanttevredenheid. Last but not least draag je bij aan het halen van de commerciële doelstellingen van Carezzo.

 
Zend je sollicitatiebrief en CV voor 15 november naar [email protected]