Ons assortiment

eiwitverrijkte fruitdrink

Fruitdrinks zijn een geliefde dorstlesser. Bij het ontbijt, de lunch of als tussendoortje, een fruitdrink kan eigenlijk altijd. En dat geldt al helemaal voor een Carezzo eiwitverrijkte fruitdrink! Onze fruitdrinks zijn namelijk gemaakt van vers fruit en bevatten per glas van 150 ml maar liefst 10 gram eiwit. Dat zijn allemaal extra eiwitten, want in een gewone fruitdrink zitten helemaal geen eiwitten.

Het assortiment Carezzo fruitdrinks bestaat uit vier frisse smaken: sinaasappel, appel, appel/aardbeien en appel/blauwe bessen. Deze zijn in cupjes van 150 ml en flessen van 750 ml verkrijgbaar. Onze fruitdrinks zijn naast een bron van eiwitten ook nog eens heel smaakvol. Wij selecteren hiervoor uitsluitend het beste fruit. Bovendien bevatten de Carezzo fruitdrinks geen toegevoegde suikers, maar wel vitamine C en (volledig opgeloste) vezels.

Voor mensen met een verhoogde eiwitbehoefte zijn onze fruitdrinks de ideale oplossing: zonder meer te drinken of te eten krijg je extra eiwitten binnen. En dat terwijl je gewoon geniet van een heerlijke fruitdrink.