Wat maakt de Carezzo fruitdrinks zo bijzonder?

Wat maakt de Carezzo fruitdrinks zo bijzonder?

Maak kennis met onze fruitdrinks! Carezzo heeft 4 heerlijke fruitdrinks in de smaken sinaasappel, appel, appel-aardbei en appel-blauwe bes. Om makkelijk je eiwit inname te verhogen hebben we in elk glas (150ml) 10 gram eiwit erin verrijkt. Bovendien bevatten onze fruitdrinks geen toegevoegde suikers en met vitamine C en vezelf. Alle fruitdrinks zijn in onze webshop als cupjes en flessen verkrijgbaar per stuk en als voordeelbox.

Vers fruit met wei-eiwit Carezzo fruitdrinks zijn heel lekker en dat komt doordat wij hiervoor de beste vruchtensappen selecteren. Wij hebben bewust gekozen voor puur sap en niet voor concentraat. Puur vruchtensap van Carezzo onderscheidt zich door de afkorting NFC (not from concentrate). Carezzo fruitdrinks worden verrijkt met wei-eiwitten met een compleet aminozuurprofiel. Dat betekent dat alle essentiële aminozuren die nodig zijn voor de spieropbouw erin zitten.

Nog niet overtuigd? We zetten de voordelen een keer op een rij:

  • Je krijgt meer eiwitten binnen zonder hiervoor extra moeite te hoeven doen
  • Je hebt de keuze uit 4 verschillende smaken
  • Het is een toegankelijke manier om extra eiwit binnen te krijgen. We moeten toch drinken, waarom dan niet met extra eiwit?
  • We bezorgen de fruitdrinks gekoeld bij jou aan de deur als je bestelt via onze webshop

Advies nodig over eiwitverrijking is de basismaaltijd? Neem contact op met onze diëtiste hier.

Maak kennis met de Carezzo fruitdrinks