Interview met Michel over zijn zoektocht naar hartige eiwitrijke tussendoortjes

Interview met Michel over zijn zoektocht naar hartige eiwitrijke tussendoortjes

Michel belde ons: "Je wilt ook weleens wat anders en hartigs hebben"

Michel werd opgenomen in het ziekenhuis. Van de behandelende specialist kreeg hij het advies om tot de operatie -enkele dagen later- alleen nog vloeibaar eten te gebruiken. Overigens was hij voor die tijd in slechts enkele dagen al 5 kg afgevallen.

Nou was Michel wel gewend om water te drinken, maar nu moest hij van de diëtist op zoek naar drinken waar ook voedingsstoffen in zaten. “Je gaat toch ook niet de hele dag chocomelk drinken! Je wil af en toe ook eens wat anders en hartigs hebben” aldus Michel. Gelukkig kreeg hij in het ziekenhuis Carezzo soep en sap. Dit beviel hem goed. Hij vond het heel smakelijk om op die manier toch die extra eiwitten binnen te krijgen.

Michel was enthousiast en maakte uit voorzorg een foto van de producten tijdens de opname, want die waren nieuw voor hem. Onverwachts mocht hij nog een paar dagen naar huis voorafgaand aan de operatie. Met de foto ging hij op internet op zoek en kwam hij op de site van Carezzo terecht.

Omdat Michel de producten met enige spoed nodig had, belde hij met Carezzo. Diezelfde middag stonden we bij Michel op de stoep en kon hij de 2 dagen voorafgaand aan de opname goed doorkomen met het gebruik van Carezzo fruitdrink en soep. Hij was blij dat hij Carezzo had leren kennen.

Michel heeft Carezzo toestemming gegeven om dit bericht te plaatsen. Zijn volledige naam is bij ons bekend. Het gebeurt vaker dat consumenten ons bellen voor een advies bij het bestellen.