Carezzo Cake nu nog smaakvoller als eiwitrijk tussendoortje

Carezzo Cake nu nog smaakvoller als eiwitrijk tussendoortje

Het banket van Carezzo is niet alleen lekker bij de koffie of thee, maar ook nog eens heel voedzaam! Het banket is gemaakt op basis van wei-eiwitten en daarmee bovendien ook nog vegetarisch én geschikt voor mensen die halal eten.

Een plak Carezzo cake bevat 10 gram eiwit. Dat is vier keer zoveel als een gewone plak cake. Het extra eiwit bestaat nu alleen uit wei-eiwit. Dit heeft namelijk het beste aminozuurprofiel. Dankzij ons aangepaste bakproces hebben wij geen rundergelatine meer nodig en blijft de goede textuur toch behouden. De Carezzo cake is in onze webshop zowel verkrijgbaar per stuk of als hele cake. Met behulp van één plakje cake bij je kop koffie krijg je al 10 gram eiwit binnen, terwijl je normaal gesproken tijdens dit verwenmoment bijna geen eiwitten binnenkrijgt.

Behalve de cake heeft Carezzo ook muffins. Eén muffin is al verrijkt met 10 gram eiwit en is daarmee een leuke afwisseling van de cake. De muffin is per stuk verkrijgbaar in onze webshop en wordt (net zoals de cake) vriesvers bij jou thuisbezorgd!

Ontdek ons assortiment in banket