Wat bieden de Carezzo kleine maaltijden aan extra's?

Wat bieden de Carezzo kleine maaltijden aan extra's?

Binnen ons assortiment hebben we 12 verschillende koelverse maaltijden. De smaken binnen ons assortiment gaan van de ouderwetse boerenkool met worst, tot een wat meer exclusieve pasta penne met zalm. Ook hebben we twee vegetarische maaltijden aan ons assortiment toegevoegd zodat iedereen kan genieten van onze eiwitverrijkte maaltijden. Zo kan iedereen kiezen wat die lekker vindt, en krijgen wat hij/zij nodig heeft.

De kleine maaltijden zijn speciaal gemaakt voor mensen die minder eetlust hebben, maar wel genoeg eiwitten binnen moeten krijgen. Zo hebben de meeste reguliere maaltijden een inhoud van 450-500 gram, terwijl de Carezzo kleine maaltijden een inhoud hebben van slechts 350 gram. Alle maaltijden zijn verpakt in een hele makkelijke verpakking die makkelijk te openen is.

Ouderen hebben een lagere energiebehoefte doordat ze minder bewegen. Maar de eiwitbehoefte stijgt naarmate je ouder wordt en dan ontstaat er een gat in de eiwit inname. Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat het beter is om eiwit inname over alle 6 eetmomenten op een dag te spreiden. Het streefdoel daarbij is 30 gram eiwit in de hoofdmaaltijden, en dat is precies de hoeveelheid eiwit wat alle eiwitverrijkte kleine maaltijden bevatten!

De oplossing van Carezzo om makkelijker doelen te halen is: vervang gewoon eten door gewoon eten met meer eiwit erin. Met meer eiwit in het eten hoef je namelijk niet meer te eten. En met Carezzo kun kiezen wat je lekker vindt en krijgen wat je nodig hebt.

Nog niet overtuigd? We zetten de voordelen een keer op een rij:

  • Je krijgt meer eiwitten binnen zonder hiervoor extra te hoeven eten
  • Je hebt de keuze uit 12 verschillende maaltijden die elk minimaal 30 gram eiwit bevatten
  • Dineren doen we allemaal elke dag. Carezzo biedt de makkelijke oplossing om meer eiwitten bij de warme maaltijd te eten, zonder hiervoor extra moeite te hoeven doen.
  • We bezorgen de maaltijden gekoeld bij jou aan de deur als je bestelt via onze webshop

Advies nodig over eiwitverrijking is de basismaaltijd? Neem contact op met onze diëtiste hier.

Bekijk ons assortiment aan maaltijden