NIEUW: Twee vegetarische kleine maaltijden met extra eiwitten

Carezzo’s assortiment is uitgebreid met twee nieuwe vegetarische maaltijden.

De vraag naar vegetarische maaltijden groeit snel. En daar wil Carezzo natuurlijk graag aan voldoen. Eerlijk is eerlijk: het was best een uitdaging om onze twee nieuwe eiwitverrijkte vegetarische maaltijden te creëren, maar het is gelukt! Vanaf nu kan iedereen genieten van onze THAISE curryschotel en onze HOLLANDSE paddenstoelentruffelschotel. Deze maaltijden zijn, zoals u van ons gewend bent, kleine porties van 350 gram met meer dan 30 gram eiwit. Met onze twee nieuwe aanwinsten heeft Carezzo nu twaalf verschillende maaltijden in het assortiment. Wat een keuze!

Webshop
De Carezzo Kleine Maaltijden zijn verkrijgbaar in www.carezzo.nl/shop en worden koelvers thuis afgeleverd. Voor wie een gewone maaltijd te veel is, zijn de kleine maaltijden ideaal. In de meeste gewone maaltijden van 450-500 gram zit 20-25 gram eiwit.

Bord niet leeg
Uit wetenschappelijk onderzoek komt naar voren dat het ouderen vaak niet lukt om hun bord leeg te eten. Het gevolg daarvan is dat 10-20% van de maaltijd blijft staan. Logischerwijs is de eiwitinname ver onder de 20 gram en dus onder de aanbevolen hoeveelheid.

Klein, maar fijn
Als mensen met een kleine eetlust een vol bord zien, denken zij meteen: ‘Dat ga ik nooit op krijgen!’ En dat is precies wat er vervolgens gebeurt. Carezzo biedt een Kleine Maaltijd en dat is te zien op het bord. Het resultaat is dat mensen wel verwachten hun bord leeg te kunnen eten en dat ook doen. In de praktijk worden onze maaltijden geheel opgegeten en dus ook de 30 gram eiwit. Deze oplossing is beter dan een gewone maaltijd verdelen over twee dagen of een halve portie bestellen. Op die manier eten mensen namelijk ook maar de helft van de eiwitten. Een gemiste kans, want de warme maaltijd is de belangrijkste eiwitbron van de dag en een tekort kun je nauwelijks inhalen.

Korting op de nieuwe vegetarische maaltijden
De vegetarische THAISE curryschotel en vegetarische HOLLANDSE paddenstoelen-truffelschotel kunt u tijdelijk bestellen met 10% introductiekorting.

Bestel nu tijdelijk met 10% introductiekorting