NIEUW: Carezzo introduceert Roomijs met 10 gram eiwit per portie

Twee nieuwe smaken Vanille Roomijs en Aardbeien Roomijs in een geheel nieuwe verpakking worden vanaf 1 oktober leverbaar. Het nieuwe Roomijs vervangt het huidige fruitijs.

Vanuit de ziekenhuizen kregen wij vraag naar Roomijs met extra eiwit en meer energie. Roomijs is lekker en vertrouwd en een heerlijke verfrissing. Carezzo heeft nu Roomijs met 10 gram eiwit in de meest populaire smaken nl. “vanille” en “aardbeien”. Het roomijs komt ook in een nieuwe beker, die een bredere opening ( 90 mm cups) heeft en daarmee gemakkelijker is in het uitscheppen. Het Carezzo Roomijs bevat 40% meer energie dan Carezzo Fruitijs.

In de afgelopen tijd hebben wij ons nieuwe roomijs laten proeven in verschillende panels en ziekenhuizen en wij kregen enthousiaste reacties over de smaak en dat het gelukt is om in de vraag naar eiwit verrijkt roomijs met een hoog energiewaarde te voorzien.

Roomijs is lekker als tussendoortje en als dessert. Het kan in een eiwitverrijkt dagmenu net die extra aanvulling zijn die nodig is. Een traktatie/tussendoortje voor de afwisseling die ook nog eens goed voor je is. Roomijs past ook goed in het streven de eiwitinname over de gehele dag te spreiden.