NIEUW: CAREZZO KLEINE MAALTIJDEN MET EXTRA EIWIT

Hoe ouder je wordt, hoe minder je gaat eten, maar hoe meer behoefte aan eiwit je hebt! De aanbeveling voor gezonde 65+ers is 25% meer eiwit dan voor gezonde volwassenen. Bij chronische en acute zieken is dat zelfs 50% tot 100% meer. De warme maaltijd is de belangrijkste eiwitbron van de dag. Te vaak wordt die niet helemaal opgegeten bij gebrek aan eetlust. De aanbeveling van 30 gram eiwit in de hoofdmaaltijd wordt daardoor niet gehaald en de eiwit inname over de gehele dag schiet te kort.

Carezzo introduceert kleine maaltijden van 350 gram met 30+ gram eiwit. Dat is precies wat wordt gegeten en voldoende om de aanbeveling te halen. We bieden een keuze uit 10 populaire smaken, die een grote variatie hebben van de traditionele Hollandse warme maaltijd tot Italiaanse en Oosterse gerechten. Alle maaltijden zijn heel lekker, het zijn allemaal kleine porties van 350 gram met 30 gram eiwit.

De Carezzo warme maaltijden zijn vanaf medio april leverbaar voor ziekenhuizen en zorginstellingen via de foodservice grossiers en de Carezzo webshop. Deze koelverse maaltijden kunnen besteld worden tezamen met de andere Carezzo producten.