MICHEL BELDE ONS: “JE WIL OOK WEL EENS WAT ANDERS EN HARTIGS HEBBEN”

Michel werd opgenomen in het ziekenhuis. Van de behandelende specialist kreeg hij het advies om tot de operatie -enkele dagen later- alleen nog vloeibaar eten te gebruiken. Overigens was hij voor die tijd in slechts enkele dagen al 5 kg afgevallen.

Nou was Michel wel gewend om water te drinken, maar nu moest hij van de diëtist op zoek naar drinken waar ook voedingsstoffen in zaten. “Je gaat toch ook niet de hele dag chocomelk drinken! Je wil af en toe ook eens wat anders en hartigs hebben” aldus Michel. Gelukkig kreeg hij in het ziekenhuis Carezzo soep en sap. Dit beviel hem goed. Hij vond het heel smakelijk om op die manier toch die extra eiwitten binnen te krijgen.

Michel was enthousiast en maakte uit voorzorg een foto van de producten tijdens de opname, want die waren nieuw voor hem. Onverwachts mocht hij nog een paar dagen naar huis voorafgaand aan de operatie. Met de foto ging hij op internet op zoek en kwam hij op de site van Carezzo terecht.

Omdat Michel de producten met enige spoed nodig had, belde hij met Carezzo. Diezelfde middag stonden we bij Michel op de stoep en kon hij de 2 dagen voorafgaand aan de opname goed doorkomen met het gebruik van Carezzo fruitdrink en soep. Hij was blij dat hij Carezzo had leren kennen. Heeft u ook een gebruikerservaring die u met ons wil delen, neem dan contact op met ons via [email protected].

Michel heeft Carezzo toestemming gegeven om dit bericht te plaatsen. Zijn volledige naam is bij ons bekend. Het gebeurt vaker dat consumenten ons bellen voor een advies bij het bestellen of hun speciale wensen aan ons doorgeven voor een maatwerk box.

Vele kopers in onze webshop hebben Carezzo voor het eerst leren kennen en gebruikt in een ziekenhuis. Wij zijn ook heel blij om te horen dat de Carezzo producten in de smaak vallen en dat de keuze aansluit op de individuele wensen, die voor iedere situatie en voor iedereen natuurlijk verschillend zijn.

We zien ook dat vele gebruikers meerdere boxen aansluitend bestellen wat aangeeft dat het in de behoefte voorziet om de eiwit inname te verhogen in het herstel na de ziekenhuis opname. Als u ook uw ervaring met Carezzo producten met ons wilt delen, kunt u ons e-mailen naar [email protected] en dan zullen wij met u in contact treden.