MEER KEUZE IN SAMENGESTELDE BOXEN

Steeds vaker wordt Carezzo gebeld door diëtisten en consumenten die op zoek zijn de specifieke producten die zij al eerder hebben geproefd en die hen ook goed zijn bevallen qua smaak. Daarom hebben we de keuzemogelijkheden voor consumenten die thuis wonen uitgebreid. Er zijn nu in de webshop ook boxen met alléén fruitsap, alléén fruitzuivel of alléén soep te verkrijgen. Dit is een uitbreiding op het assortiment van samengestelde boxen die al op www.carezzo.nl/shop worden aangeboden.

Inmiddels worden Carezzo producten verstrekt in meer dan 40 ziekenhuizen. Dat is het moment voor veel patiënten dat zij voor het eerst kennismaken met de smaak van Carezzo eiwitverrijkte producten. Bij thuiskomst willen deze mensen graag het gebruik van de Carezzo producten die zij in het ziekenhuis gekregen hebben voortzetten. Met de uitbreiding van de keuze in de populaire smaken kunnen we in deze behoefte voorzien.

Bezoekers van de Carezzo webshop kunnen ook een advies op maat krijgen. U kunt uw vraag stellen m.b.t. inhoud en voorkeur, waarbij wij ook de samenstelling van de box kunnen afstemmen op uw specifieke behoefte. In de webshop is een contactformulier te vinden waarmee u uw vraag kunt stellen, waarop wij u dan telefonisch zullen benaderen. Dit advies op maat is gratis en verplicht u niet tot kopen.