Wat maakt de nieuwe Carezzo fruitdrinks zo bijzonder?

Alle Carezzo fruitdrinks worden vernieuwd: zonder toegevoegde suikers en met vitamine C en vezels. En natuurlijk net zo eiwitrijk met 10 gram eiwit per portie van 150 milliliter én net zo lekker als altijd. De vernieuwde fruitdrinks zijn er in 4 smaken: sinaasappel, appel/blauwe bessen, appel/aardbeien en appel. Alle fruitdrinks in cupjes en flessen zijn vanaf medio december beschikbaar. Wij leggen graag uit wat Carezzo fruitdrinks zo bijzonder maakt.

Vers fruit met wei-eiwit
Carezzo fruitdrinks zijn heel lekker en dat komt doordat wij hiervoor de beste vruchtensappen selecteren. Wij hebben bewust gekozen voor puur sap en niet voor concentraat. Puur vruchtensap van Carezzo onderscheidt zich door de afkorting NFC (not from concentrate). Carezzo fruitdrinks worden verrijkt met wei-eiwitten met een compleet aminozuurprofiel. Dat betekent dat alle essentiële aminozuren die nodig zijn voor de spieropbouw erin zitten.

Vernieuwd: zonder toegevoegde suikers, met vitamine C en prebiotische vezels
Carezzo fruitdrinks zijn door het pure vruchtensap zo goed van smaak, dat het niet nodig is om suiker toe te voegen. Daardoor passen onze nieuwe fruitdrinks zonder toegevoegde suikers in een modern eetpatroon. Carezzo fruitdrinks worden ook verrijkt met vitamine C en prebiotische vezels. Dat is goed nieuws, want vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand en is belangrijk voor de huid. De prebiotische, fermenteerbare vezels ondersteunen de normale darmwerking en zijn volledig opgelost. Bovendien zijn ze 100% plantaardig, want ze komen onder andere uit cichorei en aardpeer.

Voedingswaarde behouden
Tenslotte worden Carezzo koelverse fruitdrinks houdbaar gemaakt door middel van druk en niet door verhitting. Hierdoor blijft de smaak goed en de voedingswaarde behouden. Voor houdbare sappen die een hittebehandeling krijgen, geldt dat niet.

Extra hygiënisch
Hygiëne is belangrijk en daar zijn we ons juist in deze tijd heel bewust van. De Carezzo bekertjes hebben een uniek openingsmechanisme: het ‘rokje’ zorgt ervoor dat er bij het openen geen contact is met de drinkrand van het bekertje. Hierdoor wordt contaminatie vermeden. Bovendien is het makkelijk te openen, ook voor mensen met minder kracht in de vingers. Beide voordelen maken het extra geschikt voor gebruik in ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuis.

Voedingsconcept
Carezzo fruitdrinks zijn onderdeel van het wetenschappelijk onderbouwde Carezzo voedingsconcept. Dit concept is tweeledig. Het gaat uit van het vervangen van basisvoeding door basisvoeding met meer eiwitten en van het verdelen van de eiwitinname over de dag. Op deze manier dragen alle Carezzo producten in sterke mate bij aan de totale eiwitinname.

Maak kennis met de vernieuwde Carezzo fruitdrinks.
Bekijk het volledige Carezzo assortiment.