LEDEN KBO-BRABANT ENTHOUSIAST OVER CAREZZO MAALTIJDEN

Wat is er mooier dan 20 leden van de KBO – Brabant te ontvangen op een lunch met Carezzo maaltijden? Gastheer was Hans van Rooij van de Stichting Maaltijdenexpres Brabant in Tilburg, die met passie kon vertellen hoe zijn team van vrijwilligers wekelijks 1.300 klanten kan bedienen met een ruime keuze in vertrouwde maaltijden. En hij vergroot zijn aanbod met 10 eiwitverrijkte maaltijden van Carezzo.

De leden van KBO zijn geïnteresseerd in de uitleg van Fred Bergmans van Carezzo waarom er nu een kleine maaltijd is met veel eiwit. Het is heel herkenbaar dat de gewone maaltijd vaak te groot is en er dan een deel over blijft, of erger, het verdeeld wordt over twee dagen. ‘ik heb nooit rekening gehouden met de hoeveelheid eiwit in de voeding. Nu we hier bewust van zijn geworden ga ik er echt op letten hoor’, was een van de reacties.

De lunch gaf de mogelijkheid om met alle Carezzo producten kennis te maken. Sommige waren bang dat het een beetje zou tegenvallen. Maar dat viel reuze mee, alles ging lekker op. Wil je meer reacties lezen over deze lunch kijk dan in het KBO magazine ‘ONS’ van december, want daarin staat de reportage. De Carezzo producten zijn verkrijgbaar via maaltijdenexpres.nl in een groot deel van Brabant, Utrecht en Zuid Holland.

KBO-Brabant is zeer geïnteresseerd om meer aandacht te geven aan voeding voor ouderen die thuis wonen. Nadat zij kennis hadden gemaakt met Carezzo volgde direct de uitnodiging om een reportage te maken over eiwitverrijkte voeding voor in het magazine, dat in december verschijnt en door meer dan 130.000 senioren wordt gelezen. Het was niet moeilijk om een enthousiaste groep leden te vinden voor een lunch. Het past bij het initiatief van de vitaliteitsdagen waar ook aandacht aan voeding wordt gegeven.