De knappe bollen van Carezzo! Bestel de gratis BollenBox

Carezzo introduceert in samenwerking met het Erasmus MC twee heerlijke bollen

Carezzo breidt het assortiment uit met 2 heerlijke bollen: de volkoren tarwebol en de witte bol. Beide bevatten 10 gram eiwit per bol (50 gram) en zijn een bron van vezels (3 gram per bol).
De nieuwe bollen zijn een gezond alternatief tijdens of de broodmaaltijd en ook goed als snack of tussendoortje. Beleg je de bol met een plak kaas, dan verhoog je de eiwitinname naar 15 gram.

Carezzo ontwikkelde de bollen in samenwerking met de diëtisten van het Erasmus MC naar aanleiding van de behoefte aan lekker, eiwitverrijkt en in zout verlaagde bollen.

Het is een hele uitdaging om smaak, eiwitgehalte (10 gram) en kwaliteit te combineren met een zoutverlaging, zonder het gebruik van kaliumchloride als zoutvervanger. Maar het is ons gelukt! Hierdoor zijn de bollen inzetbaar voor een brede doelgroep met een verhoogde eiwitbehoefte, zoals thorax- of nierfalen patiënten.

De Carezzo bollen worden in zakken van 6 stuks en voorgesneden geleverd. Dat is handig voor het verstrekken aan de patiënt.

En dat is nog niet alles! Wij vernieuwden namelijk ook de rozijnen/krentenbol met 10 gram eiwit per bol (van 66 gram). De Carezzo rozijnenbol is nu nog luchtiger en vergelijkbaar met de kwaliteit van een rozijnenbol van de bakker. Door het gebruik van uitsluitend rozijnen in de bol, wordt deze ook nog extra smeuïg.

Wil je de nieuwe Carezzo bollen proeven? Bestel dan nu hier de gratis BollenBox.