Hart onder de riem

De coronacrisis ontwricht ons land meer en meer. Het virus verspreidt zich en onze vrijheid wordt daardoor steeds beperkter. Mensen maken zich zorgen over de gezondheid van hun dierbaren en die van henzelf. Ziekenhuizen zetten alles op alles om coronapatiënten te genezen en zorginstellingen proberen het leven van hun cliënten zo gezond en aangenaam mogelijk te houden.

Juist nu is het belangrijk dat iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. In welke vorm dan ook. Carezzo streeft er altijd al naar het leven van zorgbehoevende mensen aangenamer te maken. Dit doen wij door gezonde en smaakvolle producten te bieden die aansluiten op de fysieke behoeften van patiënten en kwetsbare ouderen. Helemaal in deze veeleisende periode doen wij ons uiterste best om de ziekenhuizen en de zorginstellingen te ontzorgen. Met onze eiwitrijke producten en gebruiksvriendelijke verpakkingen proberen wij ons steentje bij te dragen.

Diep respect
Voor alle mensen die in de zorg werken en de gevolgen van het coronavirus van heel dichtbij meemaken, hebben wij diep respect. Dit geldt ook voor iedereen die zich op een andere  manier inzet voor een ander om deze crisis zo goed mogelijk te doorstaan.

Wij willen jullie allemaal bedanken en een hart onder de riem steken!