GROOT ONTHAAL OP ZORGTOTAAL EN CONGRES VOEDINGNL

De introductie van Carezzo maaltijden geniet een grote belangstelling. In de afgelopen week hebben honderden zorgprofessionals kennis gemaakt op ZorgTotaal en Congres VOEDINGNL en zijn de posts op social media meer dan 25.000 keer bekeken. Wij zijn heel gelukkig met zo’n enorm enthousiaste ontvangst: “Het zijn dromen die uitkomen!”

ZorgTotaal is de grootste vakbeurs voor foodservice in de zorg en verwelkomt meer dan 10.000 bezoekers. Carezzo stond op het innovatieplein en verzorgde twee inspiratie lezingen over het oplossen van ondervoeding in de keten. Facilitaire managers en voedingsassistenten herkennen direct de mogelijkheden van deze laagdrempelige individuele maaltijdoplossing. Eten is toch een feestje en als er weerstand is omdat de porties te groot zijn dan is er geen gastvrije beleving. Bovendien is wat op bord achterblijft kostbare waste wat niet past in een duurzaam voedingsconcept.

Het Congres VOEDINGNL stond helemaal in het teken van eiwit en spieren. 250 diëtisten en voedingskundigen kregen de laatste wetenschappelijke inzichten over de rol van eiwit in de spieropbouw. Opmerkelijk is dat de uitdaging bij sporters en ouderen beide aanzienlijk is. Carezzo was hoofdsponsor van dit congres omdat het naadloos aansluit bij onze ambitie om wetenschappelijk onderzoek te vertalen naar praktijktoepassingen. Diëtisten zijn enthousiast over de Carezzo maaltijden omdat te vaak de eiwit doelstellingen niet worden gehaald. Dat geldt zowel in de ziekenhuizen en zorginstellingen als bij de mensen thuis. Het zijn niet alleen de mensen die ondervoed zijn maar ook de kwetsbare ouderen die weinig eten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met Carezzo maaltijden neem dan met ons contact op.