Gratis box met vier Carezzo maaltijden

Het zijn uitzonderlijke tijden en er wordt een enorm beroep gedaan op iedereen die werkt in de zorg. Dat is extra zwaar nu door de toegenomen zorgvraag minder medewerkers beschikbaar zijn om alle taken uit te voeren. Wij ontvangen signalen dat ziekenhuizen en zorginstellingen kijken naar andere mogelijkheden voor de maaltijdvoorziening, omdat de keuken de vraag niet meer aankan of moet sluiten. 

Minder druk op de keuken
De koelverse maaltijden van Carezzo bieden een oplossing om de druk op de keuken te verminderen. De maaltijden zijn drie weken houdbaar. Je kunt ze opwarmen in de magnetron en snel uitserveren. De maaltijden zijn bovendien zeer geschikt om de eiwitinname op voldoende niveau te houden bij patiënten en kwetsbare ouderen. Elke kleine maaltijd van 350 gram biedt 30 gram eiwit.

Kleinere maaltijd, meer eiwit
Carezzo koelverse maaltijden zijn ontwikkeld voor mensen met minder eetlust, voor wie een gebruikelijke maaltijd te groot is. Een gebruikelijke maaltijd is veelal 500 gram met ongeveer 20 gram eiwit. Uit onderzoek blijkt dat 10 tot 20% niet wordt gegeten, dus ook de eiwitten niet. De warme maaltijd is de belangrijkste eiwitbron van de dag. Een eiwitinname onder de 20 gram in de hoofdmaaltijd voldoet niet aan de richtlijnen en maakt het moeilijk om over de hele dag voldoende eiwit te eten.

Met een Carezzo maaltijd van 350 gram zie je op het bord dat het een kleine maaltijd is. Daarmee vergroot je de kans dat de hele maaltijd wordt gegeten. En die bevat 30 gram eiwit, maar liefst 1,5 keer de gebruikelijke hoeveelheid.

Gratis maaltijdbox
Carezzo biedt u graag een gratis box aan bestaande uit 4 Carezzo maaltijden naar keuze. Zo kunt u zelf oordelen of onze koelverse maaltijden een goede oplossing bieden voor uw maaltijdvoorziening.

Diëtisten en facilitair managers van ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen de maaltijdbox aanvragen. Stuur een bericht naar [email protected] (ovv maaltijdbox) en wij nemen contact met u op voor de maaltijdkeuze en de levering.

Vraag nu de Carezzo maaltijdbox aan 

Carezzo webshop
Carezzo maaltijden zijn ook voor particulieren te bestellen via onze webshop www.carezzo.nl/shop. Wij bieden keuze uit tien maaltijden. Dit zijn de populairste gerechten uit de Hollandse, Oosterse en Italiaanse keuken.