FRUITDRINKS ZIJN LACTOSE VRIJ EN RIJK AAN VITAMINE C

Carezzo fruitdrinks worden steeds populairder. Met name sinaasappelsap met eiwit is een verfrissende combinatie met een hele lekkere smaak. Alerte diëtisten kiezen bewust voor Carezzo fruitdrinks omdat ze naast hoog in eiwit, lactose vrij en hoog in vitamine C zijn.

Daarmee vormen deze Carezzo producten een zeer aantrekkelijk alternatief en variatie op het enorme aanbod aan zuivelproducten. Maar er zijn bij veel Carezzo producten nog andere voordelen dan alleen het hoge eiwitgehalte die door diëtisten worden gewogen in hun adviezen. Onze soep is ook zo’n voorbeeld. Bij veel instellingen is gewone soep uit de menucyclus gehaald omdat er onvoldoende voedingswaarde in zat terwijl het toch wel vullend was in de warme maaltijd, maar dat ging ten koste van andere maaltijd componenten.

Carezzo soepen worden steeds vaker opgenomen omdat het een smakelijke invulling is van het hartige tussendoortje in de namiddag en gemakkelijk is op te warmen in de magnetron als de keuken gesloten is. Sinds de aanpassing naar een iets dikkere, gladde consistentie is het ook toegankelijker voor mensen met slikklachten.

Recent is ook de Carezzo Tosti geïntroduceerd met 20 gram eiwit in een klein formaat. Dat is heel veel eiwit in een beperkte portie die toch heel makkelijk weg te eten is. Het kleine formaat maakt het tot een ideale snack, makkelijk als tussendoortje en voor de hartige trek. De Carezzo Tosti is gemaakt van ons vernieuwde witbrood dat laag is in fosfaten en zoutgehalte.

De soep en de tosti zijn een welkome afwisseling als hartige snack tussendoor in het enorme aanbod van producten die toch voornamelijk zoet van smaak zijn. Veel van onze nieuwe product ideeën komen voort uit vragen en suggesties van diëtisten uit zieken- en verpleeghuizen, waarvoor onze dank.

Als u ook ideeën heeft voor nieuwe Carezzo producten, deel die dan met ons met alle (bijkomende) eigenschappen die het gebruik stimuleren. Dan kijken wij of we die eiwitverrijkte Carezzo producten ook kunnen realiseren.