EIWITVERRIJKTE FRUITDRINKS VAN CAREZZO ZIJN EEN ONGEKEND SUCCES!

Carezzo fruitdrinks zijn een groot succes omdat ze lekker smaken en makkelijk te drinken zijn. Daardoor kun je ook makkelijker een hoge eiwitinname volhouden en dan werkt het beduidend beter voor de aanpak van ondervoeding. De hoge smaakwaardering komt omdat de heerlijke fruitsappen gemengd worden met MELK-eiwitten die een voor onze doelgroep ideaal aminozuurprofiel hebben. Daardoor zijn deze fruitdrinks ook geschikt voor een vegetarisch, halal of zelf koosjer dagmenu.

Het succes van de lekkere fruitsmaak danken we ook aan het bijzondere milde proces. De Carezzo fruitdrinks worden middels koude pasteurisatie onder hoge waterdruk verduurzaamd, waardoor de smaken echt vers blijven en de voedingswaarde intact. Koelvers, met een houdbaarheid van 4 weken na productie.

We kiezen bewust niet voor een hittebehandeling omdat dan Vitamine C verloren gaat en de kwaliteit van het product kan verminderen. Zo bevat bijvoorbeeld een portie van 150 ml Carezzo sinaasappel fruitdrink 70,5 mg Vitamine C en dat is bijna de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 75 mg. Met 10 gram eiwit per portie past het ook uitstekend in een spreiding van de eiwitinname over de gehele dag.

Carezzo fruitdrinks zijn heerlijke vruchtensappen die melk-eiwit verrijkt, lactosevrij en glutenvrij zijn, een combinatie van het beste van twee werelden. Het is begrijpelijk dat inmiddels 70% van de Nederlandse ziekenhuizen Carezzo fruitdrink heeft opgenomen.