Eiwittekort | Bekijk ons eiwitrijke assortiment

Eiwittekort | Bekijk ons eiwitrijke assortiment

Eiwittekort | Bekijk ons eiwitrijke assortiment

Eiwttekort, wat doet het?

Wanneer u onvoldoende eiwitten binnenkrijgt, dan kunt u hier lichamelijke hinder van ondervinden. Zo kunt u ongewenst afvallen doordat u door het eiwittekort deze essentiële bouwstoffen mist. Wanneer u ongewenst gewicht verliest, dan kunt u last krijgen van veel uiteenlopende klachten. Denk daarbij aan moeite bij het concentreren, duizeligheid en sneller vermoeid raken. Hierdoor kan de eetlust ook afnemen, waardoor er nog minder energie overblijft.

Het is dus erg belangrijk om een eiwittekort spoedig aan te vullen zodat u weer voldoende energie en voedingsstoffen binnenkrijgt. Vaak wordt er gedacht dat, om meer eiwitten binnen te krijgen, ook meer gegeten dient te worden. Dat is niet het geval. De producten van Carezzo zijn eiwitrijk en bevatten per portie aanzienlijk meer eiwitten dan reguliere producten.

Bent u benieuwd naar de producten van Carezzo? Neem dan eens een kijkje in onze webshop of lees meer op deze pagina over eiwittekort.

Naar de webshop
Eiwittekort | Bekijk ons eiwitrijke assortiment

De hele dag door

Eiwitten kunt u de hele dag door nuttigen. In onze webshop vindt u producten die u van 's ochtends bij het ontbijt, tot 's avonds bij de koffie kunt nuttigen. Wanneer u uw dagelijkse basisvoedingsmiddelen zoals brood en sap vervangt door Carezzo brood en Carezzo sap, dan krijgt u gelijk al een grote hoeveelheid extra eiwitten binnen. De warme maaltijden van Carezzo zijn snel op te warmen, waardoor u uw energie kunt bewaren voor andere bezigheden dan koken.

Lees verder