Eiwitrijke tussendoortjes | Verantwoord én lekker

Eiwitrijke tussendoortjes | Verantwoord én lekker

Eiwitrijke tussendoortjes | Verantwoord én lekker

Eiwitverrijkte tusendoortjes

Wellicht heb je al eens één van onze eiwitverrijkte maaltijden geproefd. Maar wat we ook aanbieden, zijn eiwitrijke tussendoortjes. Zo kan je zelfs tijdens de koffie extra eiwitten binnenkrijgen. Niet alleen bevat Carezzo banket extra eiwitten, het is ook nog eens erg lekker. Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk! Eiwitrijke producten die minstens net zo lekker zijn als reguliere producten, daar streven we naar. Bij ieder product weer.

Bij de eiwitrijke tussendoortjes in onze webshop vind je zowel cake als muffin. Deze bevatten allebei 10 gram eiwit per stuk. Vergelijk je dit met een normale plak cake of een muffin, dan zijn dit drie keer zoveel eiwitten. Op deze manier krijg je dan ook aanzienlijk meer eiwitten binnen. En dat, terwijl je er ook nog eens lekker van geniet. Een goede manier om net even wat extra energie binnen te krijgen.

Nieuwsgierig naar onze eiwitrijke tussendoortjes? Neem dan een kijkje in onze webshop.

Webshop
Eiwitrijke tussendoortjes | Verantwoord én lekker

Wie is Carezzo?

Carezzo ontwikkelt goede en gezonde producten, voor mensen die extra eiwitten nodig hebben. Kies wat je lekker vindt, krijg wat je nodig hebt. Daar staat Carezzo voor. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment van diverse eiwitrijke producten die ook nog eens goed in de smaak vallen. Heb je vragen over de producten of over jouw situatie? Dan kan je die eenvoudig via de website stellen aan één van onze diëtistes.

Meer over Carezzo
Naar de webshop
Eiwitrijke tussendoortjes | Verantwoord én lekker

Nieuw! Hartige eiwitrijke tussendoortjes

Eiwitverrijkte hartige hapjes. Deze hapjes zijn om te smullen en bevatten maar liefst 10 gram eiwit per stuk. Dit trio bestaat uit een vegetarische quiche, een mini worstenbroodje en een mini kip/kebab broodje. Deze hartige hapjes zijn lekker van smaak maar bevatten weinig zout. Een perfect tussendoortje dus, voor in de middag of loop van de avond.

U kunt deze hapjes los bestellen, maar ook in een voordeelbox. Deze hapjes zijn een ideale manier om de eiwitinname op een dag te verhogen. Wilt u meer weten over deze producten? Lees dan verder.

Lees verder