Eiwitrijk ontbijt voor ouderen | Gezond en verantwoord

Eiwitrijk ontbijt voor ouderen | Gezond en verantwoord

Eiwitrijk ontbijt voor ouderen | Gezond en verantwoord

Een goede start van de dag

Eiwitrijk ontbijt voor ouderen | Voor ouderen is het belangrijk om veel eiwitten te eten. Wanneer je ouder wordt, verlies je spiermassa en kracht. Dit komt doordat je stofwisseling omlaag gaat. Door voldoende eiwitten te eten, kan je spiermassa en kracht behouden.

Wanneer je op zoek bent naar een manier om je eiwitinname te verhogen, dan is Carezzo de webshop voor jou. Carezzo produceert eiwitrijke producten. In de webshop vind je broodjes, fruitdrank maar ook bijvoorbeeld een lekker stukje cake. De producten van Carezzo zijn naast voedzaam, ook nog eens ontzettend lekker. Door producten te bestellen bij Carezzo, kan je makkelijk meer eiwitten toevoegen aan je dieet, zonder daarvoor meer te moeten eten.

Eiwitrijk brood

Bij Carezzo kan je eiwitrijk brood bestellen. Dat kan in de vorm van boterhammen of als bolletjes. Door dit brood te eten, krijg je meer eiwitten binnen, zonder je dieet aan te hoeven passen. In dit brood zit ongeveer 2,5 keer zoveel eiwitten als in normaal brood. Het brood wat wij in ons assortiment hebben bestaat uit volkorenbrood, witbrood, volkoren tarwebollen, witte bollen en rozijnenbollen. Voor ieder wat wils!

Brood bestellen
Eiwitrijk ontbijt voor ouderen | Gezond en verantwoord

Voor ieder moment van de dag

Naast eiwitrijke producten voor het ontbijt, bieden we ook producten aan voor de lunch, diner en tussendoor. Ben je nieuwsgierig naar al onze producten? Bekijk deze dan in de webshop en bestel vandaag nog.

Webshop