19 September: dag van de diëtist

DANKJEWEL VOOR JOUW INZET!

Proficiat, woensdag 19 september is het jouw dag en dat is de: DAG VAN DE DIËTIST! Op deze dag willen we je nog eens extra bedanken voor al je inzet! In de afgelopen jaren zijn wij als Carezzo met heel veel diëtisten in contact gekomen. Allemaal harde werkers met maar één doel voor ogen: Een goed/gezond gevoede patiënt/cliënt in welke werksituatie dan ook. Dit werk verzet je niet alleen, maar juist met elkaar sta je sterk. Dat kunnen je diëtetiek collega’s zijn, maar ook een paramedisch team of regionale teams, waardoor je krachten kunt bundelen. Laten we ook eerlijk zijn, het is toch veel gezelliger met elkaar! Die gezelligheid is er zeker, maar ziet de buitenwereld dat ook? En stond dat personeelsuitje ook niet al heel lang op de planning? Wij waarderen jullie inzet en het enthousiasme ook naar ons toe. En daarom willen we jullie graag iets teruggeven. Dit is je kans om de personeelsuitje dan ook echt te gaan plannen!

Laat zien hoe gezellig jullie het als team met elkaar hebt, of hoe jij jezelf staande houdt in een wat meer solo functie. Dit mag d.m.v. een originele foto of eventueel d.m.v. een filmpje. Carezzo is jullie ter inspiratie alvast voorgegaan, geleidelijk aan winnen ook hier de diëtisten steeds meer terrein! De meest originele inzending wint een etentje op kosten van Carezzo!

  • Mail je foto of filmpje (voor 19 oktober) naar [email protected]
  • Let op, door de inzending stem je ermee in dat deze foto mogelijk wordt gedeeld in onze nieuwsbrief en/of social media.
  • Rond 1 november hopen we de winnaar bekend te maken.