CAREZZO TOSTI HAM/KAAS MET 20 GRAM EIWIT

Carezzo introduceert een Tosti ham/kaas met 20 gram eiwit per stuk. De Tosti is een vertrouwde en bovendien aantrekkelijke versnapering bij de broodmaaltijden en tussendoor. De eiwitverrijkte Tosti met 20 gram per portie kan een grote bijdrage leveren aan de eiwit inname bij preventie en bij het herstel in geval van ondervoeding.

Deze Carezzo Tosti is gemaakt van ons nieuwe eiwitverrijkte witbrood en belegd met een plak kaas en een plak ham. De sneetjes zijn wat dunner waardoor er een aangename beet is. De combinatie met ham en kaas is de meest gewilde variant. Daarmee ontstaat een uitbreiding in het aanbod van hartige smaken. De Carezzo Tosti is per stuk verpakt en kan bereid worden in de oven of in een tosti-ijzer.

De Carezzo Tosti ham/kaas wordt binnenkort geleverd in diepvries aan ziekenhuizen en zorginstellingen. Als je de nieuwe Carezzo Tosti nu al wilt proeven gebruik dan deze link voor het maken van een afspraak.

De Carezzo Tosti is ontwikkeld in samenwerking met diƫtisten in ziekenhuizen. Zij zijn op zoek naar een klein en hartig product voor in de broodmaaltijden en voor tussendoor. Wij krijgen inmiddels veel enthousiaste reacties dat er nu zoveel eiwit toegankelijk is een kleine, lekkere portie.

Deze ontwikkeling is mogelijk dankzij het nieuwe Carezzo eiwitverrijkte brood met 8 gram eiwit per snee. De nieuwe varianten Volkorenbrood en Witbrood zijn verbeterd in kwaliteit en houdbaarheid en worden sinds maart geleverd door de foodservice grossiers.

Het mooie weer komt eraan, zorg daarom voor een voldoende voorraad aan Carezzo sappen en roomijs! De doelgroep heeft namelijk extra vocht en verfrissing nodig tijdens warme dagen. Hoe mooi als je dit kunt combineren met extra eiwit inname.