CAREZZO FRUITDRINK SUCCES: BIJZONDER EN LEKKER

Carezzo fruitdrink, met name de sinaasappel, is de absolute topper in ons assortiment. We laten graag zien waarom dit zo enthousiast wordt ontvangen.

Om te beginnen werken we met 100% versgeperst sinaasappelsap en geen concentraat. Dat heet NFC (Not From Concentrate) en dan weet je meteen dat je de beste kwaliteit hebt. We gaan er heel voorzichtig mee om. Door milde pascalisatie, zonder verwarmen en onder hoge waterdruk, behouden we de lekkerste verse smaak met een langere houdbaarheid. Dat heet HPP (High Pressure Processing).

We voegen ook de beste kwaliteit eiwitten toe. Dat is Melkeiwit en geen dierlijk eiwit, met een ideale samenstelling van de essentiƫle aminozuren om de spieropbouw juist aan te vullen. Dat is de essentie waarom Carezzo fruitdrink wordt verstrekt aan mensen met ondervoeding. Door het gebruik van Melkeiwit is het ook te gebruiken in een vegetarisch of halal menu.

Juist door de combinatie van versgeperst sinaasappelsap en het milde HPP proces zal de voedingswaarde minimaal afnemen gedurende de gehele houdbaarheid termijn. Zo is het belangrijk dat het Vitamine C gehalte hoog blijft omdat dit de opname van alle vitaminen en mineralen ondersteunt.

Carezzo fruitdrink is een succes omdat het zo bijzonder is en lekker. Wij vinden het ook prima als u zegt: bijzonder lekker.