Carezzo Cake nu nog smaakvoller én vegetarisch

Carezzo cake heeft een verbeterde eiwitsamenstelling én een nog betere smaak en textuur. De eiwitverrijking is geheel op basis van wei-eiwitten met een volledig aminozuurprofiel. De vernieuwde cake is bovendien vegetarisch en ook geschikt voor mensen die halal eten.

Verbeterde eiwitsamenstelling

Een plak Carezzo cake bevat 10 gram eiwit. Dat is vier keer zoveel als een gewone plak cake. Het extra eiwit bestaat nu alleen uit wei-eiwit. Dit heeft namelijk het beste aminozuurprofiel. Ook zijn we aan de slag gegaan met het bakproces, omdat we niet langer dierlijke hulpstof wilden gebruiken. Voorheen voegde onze bakker namelijk een beetje rundergelatine toe aan het beslag voor de juiste textuur. Dankzij ons aangepaste bakproces hebben wij geen rundergelatine meer nodig en blijft de goede textuur toch behouden.

En nog een voordeel: de cake plakt veel minder en dus blijven de plakken niet meer aan elkaar kleven.

Vegetarisch voor een brede doelgroep

Cake is een geliefd product en er is een groeiende behoefte aan vegetarische producten. Naast de Carezzo muffin kan nu ook de Carezzo cake hierin voorzien. En daar zijn wij blij om! 
De Carezzo cake en muffin zijn makkelijk en smakelijk om tussendoor te eten bij de koffie of thee. En ze bevatten maar liefst 10 gram eiwit per portie. Zo kan een verwenmoment ook serieus bijdragen aan een verhoging van de eiwitinname over de dag. En dat is mooi, want spreiding van eiwitten over de maaltijden en tussendoormomenten leidt uiteindelijk tot een hogere eiwitinname.

Proefactie
Wij zijn benieuwd of u ook zo enthousiast bent over onze verbeterde cake? Doet u mee aan onze proefactie? Vertel ons dan waarom u de cake zou willen proeven. De beste en meest originele redenen belonen wij met een proefpakket bestaande uit een Carezzo cake en 6 Carezzo rozijnen/krentenbollen, en een etentje voor twee personen. Dat mag gelukkig weer. 

Doe nu mee en stuur ons een bericht